Bezpečnost pokrmů v gastronomii

Peticenemocnicesusice.cz Bezpečnost pokrmů v gastronomii Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2006

AUTOR: Marie Jechová

NÁZEV SOUBORU: Bezpečnost pokrmů v gastronomii.pdf

POPIS

Malé a střední provozovny.Postupy na zásadách HACCP. Nové předpisy EU.V edici Food-Service vyšla nová odborná příručka zabývající se oblastí hygieny. Přináší nejen přehled nových právních povinností, ale srozumitelnou formou vysvětluje základní požadavky správné hygienické praxe a principy postupu zavádění systému kritických bodů. Přílohou publikace jsou odnímatelné základní formuláře. Tato publikace jistě pomůže nejen podnikatelům v oboru, ale i při školení pracovníků a při výuce na odborných školách.Z obsahu:- Aktuální legislativa- Systém kritických bodů - Správná výrobní a hygienická praxe- Podmínky skladování- Vzorová příručka- Základní formuláře

Hledáte knihu Bezpečnost pokrmů v gastronomii? Skvělé, máme tu knihu. Bylo napsáno 2006 a autorem je Marie Jechová? Přečtěte si knihy online na našem webu peticenemocnicesusice.cz

Příručka Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední ...

V první řadě je třeba zmínit, že bezpečnost práce v restauraci a kuchyni nemá žádný oficiální soubor bezpečnostních předpisů. Nelze si tedy myslet, že se budete řídit podle nějakého předem zpracovaného vzoru nebo stažené šablony z internetu, ve které bude výčet vašich povinností v oblasti BOZP.
Bezpečnost pokrmů v gastronomii Domácí vaření piva - Vaříme si vlastní pivo, připravujeme víno a cider. Obchodní podmínky Náš magazín o knihách [email protected] Doprava Kontakt 602 323 181.