Kváskové pečení

Peticenemocnicesusice.cz Kváskové pečení Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2016

AUTOR: Jane Mason

NÁZEV SOUBORU: Kváskové pečení.pdf

POPIS

V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu – z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný –, nebo sladké pečivo či bulky. Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chlebu a zdraví. Každá kapitola obsahuje výběr receptů, ilustrované řešení problémů a rady, lahůdkový výběr tradičních favoritů i nových nápaditých receptů a další užitečné informace, díky nimž do kváskového pečení pronikne i ten nejzelenější nováček. Upečte si finský žitný chléb, kmínový chléb se špaldou, slavný sanfranciský kváskový chléb, cibulovo-olivový chléb či chléb s brusinkami a ořechy.

Trávit čas knihou Kváskové pečení! Na našem webu peticenemocnicesusice.cz najdete knihu Kváskové pečení a přečtěte si ji online ve formátu, který vám vyhovuje: PDF, EPUB, MBI. Vítejte!

Kuchařky a receptáře - Kvásková kuchařka Jana Berková

Kváskové pečení - Jane Masonová, multi barva, papír. Naučte se péct chléba a pečivo s kvásky. V poslední době zažívá kváskové pečení comeback. Tato kniha je průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu - z litého těsta, každodenní žitný, ochucený ...
Kváskové pečení Kváskový chléb se pekl už před více jak šesti tisíci lety ve starém Egyptě, kdy kvas vznikl zcela náhodou. Mouka s vodou a solí, základ nekynutého chleba (chlebových placek) se nechala na slunci, a když tuto směs za pár dnů objevili, těsto bylo plné vzduchových bublinek a chleba byl po upečení lehký ...