DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2006
AUTOR: Lea Filipová
NÁZEV SOUBORU: Grilování, rožnění a uzení.pdf
Bezvadný průvodce pro přípravu gastronomického zážitku počínaje vhodným oblečením, prostíráním a konče nápojem na rozloučenou, příručka plná vynikajících receptů, které vám zpříjemní krásné chvíle s přáteli. Na rozdíl od jiných kuchařek tu však naleznete nejen spoustu návodů na přípravu šťavnatých steaků, kotlet, špízů, kuřátek na rožni, grilovaného rybího či mletého masa, ale i tipy na vhodné doprovodné dobroty, jako dipy, saláty, přílohy, ovoce, dezerty, moučníky. Nechybí ani nápoje hodící se právě pro takovou příležitost.
Grilování, rožnění a uzení je skvělá kniha. Tuto knihu napsal autor Lea Filipová. Přečtěte si s námi knihu Grilování, rožnění a uzení na peticenemocnicesusice.cz