DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2002
AUTOR: Michael Dobromil Klíma
NÁZEV SOUBORU: Nová čínská kuchyně.pdf
Ve zcela nově přepracovaném vydání autor seznamuje čtenáře se zajímavými technologickými postupy přípravy čínských jídel, s netradičním kořením i surovinami. Kniha přináší velké množství skvělých receptů pro 4 a 10 osob, jež si každý milovník orientální kuchyně sám snadno připraví.
Trávit čas knihou Nová čínská kuchyně! Na našem webu peticenemocnicesusice.cz najdete knihu Nová čínská kuchyně a přečtěte si ji online ve formátu, který vám vyhovuje: PDF, EPUB, MBI. Vítejte!
ČÍNSKÁ KUCHYNĚ: Ryby smaží živé, ještě na talíři lapají po ...
Z restaurace Mikla, zabírající poslední patro luxusního istanbulského hotelu Marmara Pera, mají návštěvníci Bospor a celé hlavní město jako na talíři. Na ty opravdové jim podřízení nejznámějšího tureckého šéfkuchaře Mehmeta Gürse servírují pochutiny, kterými chce tento sympaťák dokázat, že turecká kuchyně neznamená jen odkrajování kousků z masového ...
Čínská kuchyně už není ani v našich končinách žádnou neznámou. V řadě měst najdete jak vyhlášené čínské restaurace tak i mnoha lidmi oblíbené tzv. čínská bistra. Samozřejmě kulinářský zážitek poskytne každá ze zmiňovaných naprosto odlišný.