Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Peticenemocnicesusice.cz Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: none

AUTOR: Jana Dostálová

NÁZEV SOUBORU: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů.pdf

POPIS

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů), a dále, jak žadoucím způsobem ovlivnit jejich senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu i celkový vzhled)...Publikace přináší základní znalosti o tom, jak připravovat pokrmy chutně a při tom zdravě. Tyto znalosti by měl mít každý, kdo pečuje o své zdraví, protože správná výživa se na zdravotním stavu člověka významně podílí.

Hledáte knihu Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů? Skvělé, máme tu knihu. Bylo napsáno none a autorem je Jana Dostálová? Přečtěte si knihy online na našem webu peticenemocnicesusice.cz

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Jana ...

Kniha: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II. - Jana Dostálová ... Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných ...
Jana Dostálová - Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Publikace je zaměřena na získání informací jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost i obsah živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitamínů) a dále jak ...