Šumavská kuchařka

Peticenemocnicesusice.cz Šumavská kuchařka Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2005

AUTOR: František Rožnovský

NÁZEV SOUBORU: Šumavská kuchařka.pdf

POPIS

Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.

Trávit čas knihou Šumavská kuchařka! Na našem webu peticenemocnicesusice.cz najdete knihu Šumavská kuchařka a přečtěte si ji online ve formátu, který vám vyhovuje: PDF, EPUB, MBI. Vítejte!

Šumavská kuchařka | Patro.cz | 22 let s Vámi

Šumavská kuchařka. František Rožnovský. Autor dlouhá léta pracoval na Šumavě v oblasti gastronomických služeb. Ve své kuchařce nabízí tradiční i nové recepty, které vznikly v kuchyni jeho i jeho přátel, myslivců, lesáků a dalších obyvatel Šumavy.
Postup: 1. Do hrnce nalijeme 1 l vody, přidáme 2-3 lžíce octa, špetku soli a vše uvedeme do varu, když voda vře, vyklepneme do ní vejce a každé opatrně zastřeme bílek přes žloutek, vaříme 2 minuty, potom vejce vyjmeme a dáme vedle na talíř