Polévky

Peticenemocnicesusice.cz Polévky Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: none

AUTOR: Alexandr Žurman

NÁZEV SOUBORU: Polévky.pdf

POPIS

Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení "polévka je grunt..."). Polévek existuje nepřeberné množství, masovými vývary počínaje, přes rozmanité zeleninové polévky až po kulinářské polévkové speciality. Alexandr Žurman (1947-2010), dlouholetý ředitel Nakladatelství Olympia, mezi jehož koníčky vaření vždycky patřilo, připravil se svou ženou Evou pro čtenáře pestrý výběr receptů na polévky na každý týden.

Polévky je skvělá kniha. Tuto knihu napsal autor Alexandr Žurman. Přečtěte si s námi knihu Polévky na peticenemocnicesusice.cz

50 polévek na zahřátí | Apetitonline.cz

Polévky z brambor, hub, zelí a česneku - takže bramboračka, zelňačka, česnečka, kyselo nebo kulajda. Všechny tyto polévky můžeme považovat za náš národní poklad! A protože tradice se mají udržovat a naše tradiční polévky jsou navíc celkem zdravé (pokud je nebudete zbytečně zahušťovat), připravili jsme pro vás ...
Polévky z brambor, hub, zelí a česneku - takže bramboračka, zelňačka, česnečka, kyselo nebo kulajda. Všechny tyto polévky můžeme považovat za náš národní poklad! A protože tradice se mají udržovat a naše tradiční polévky jsou navíc celkem zdravé (pokud je nebudete zbytečně zahušťovat), připravili jsme pro vás ...