Jídlo jako lék

Peticenemocnicesusice.cz Jídlo jako lék Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2015

AUTOR: Renata Lien Čepelková

NÁZEV SOUBORU: Jídlo jako lék.pdf

POPIS

Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat. Kniha se objeví na knižních pultech už koncem listopadu!

Jídlo jako lék je skvělá kniha. Tuto knihu napsal autor Renata Lien Čepelková. Přečtěte si s námi knihu Jídlo jako lék na peticenemocnicesusice.cz

Jídlo jako lék. A nebo ne? - Nehladu.cz

Jídlo pod lupou; Jídlo jako lék: naučte se rozpoznat potraviny dle JIN a JANG (díl 2.) Od. Ajka. 0. Které potraviny jsou JANG a které JIN? V této tabulce se naučíme rozpoznávat ty, které jsou extrémní. A naopak zjistíme, které jsou harmonické a pro nás vhodné k udržení pevného zdraví a šťastného života.
Jak se stravovat, aby jsme zůstali dlouho zdraví a vitální? Které jídla nám škodí a které prospívají? Vynikající rady nejslavnějšího amerického léčite...