Jídlo jako lék

Peticenemocnicesusice.cz Jídlo jako lék Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: 2015

AUTOR: Renata Lien Čepelková

NÁZEV SOUBORU: Jídlo jako lék.pdf

POPIS

Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma. Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat. Kniha se objeví na knižních pultech už koncem listopadu!

Trávit čas knihou Jídlo jako lék! Na našem webu peticenemocnicesusice.cz najdete knihu Jídlo jako lék a přečtěte si ji online ve formátu, který vám vyhovuje: PDF, EPUB, MBI. Vítejte!

Jídlo jako lék: Vaříme potraviny podle jin a jang - Žena ...

Jídlo jako lék - olivy a olivový olej. Jedině v olivovém oleji najdete velké množství velice prospěšných látek, které byste marně hledali třeba v sádle, margarinu nebo obyčejných olejích. Olivový olej nabízí vitaminy A, D, K i antioxidant E, přispívající k ochraně před stárnutím, nádorovým onemocněním a ...
Hledáte Jídlo jako lék podle čínské medicíny od Renata Lien Čepelková? Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. 33 prodejen po celé ČR