Nová italská kuchyně

Peticenemocnicesusice.cz Nová italská kuchyně Image

INFORMACE

DATUM PUBLIKOVÁNÍ: none

AUTOR: Michael Dobromil Klíma

NÁZEV SOUBORU: Nová italská kuchyně.pdf

POPIS

Vynikající kuchařka a zároveň kuchařská technologie, kterou ocení profesionální kuchaři, studenti hotelových škol i ženy v domácnosti. U řady receptů jsou uvedeny předpisy pro 4 nebo 10 osob. Kniha je obohacena informacemi o původu jednotlivých surovin pro přípravu italské kuchyně a obsahuje obecné technologické postupy přípravy masa, ryb apod.

Nová italská kuchyně je skvělá kniha. Tuto knihu napsal autor Michael Dobromil Klíma. Přečtěte si s námi knihu Nová italská kuchyně na peticenemocnicesusice.cz

Toskánská cizrnová polévka s mangoldem - Italská kuchyně

Italská kuchyně pro Čechy a Slováky - Cizrnová polévka „cacciucco di ceci" je luštěninová polévka se zeleninou toskánského původu. Servíruje se většinou jako jediný a kompletní chod s postarším chlebem. Tradičně se připravuje s mangoldem, který v Itálii patří mezi velmi oblíbenou a rozšířenou zeleninu.
Nová italská kuchyně od Michael Dobromil Klíma v KNIHCENTRUM.CZ. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Ověřeno zákazníky.